Op 23 februari wordt bij Grand Café Hendrixen in Doetinchem het Cobouw Café Achterhoek georganiseerd. Cobouw-verslaggevers Thomas van Belzen en Joost Zwaga gaan in gesprek met bouwers, bestuurders, architecten en opinieleiders over wat er speelt in en om de Achterhoekse bouwwereld. Belangrijk thema is innovatie in de bouw.

Kansen bouwsector Achterhoek

Centraal staan de kansen voor de bouwsector in de regio Achterhoek. Hoe gaat de bouwsector de innovatieve maakindustrie van de Achterhoek achterna? Welke aanpassingen van het onderwijs zijn daarvoor nodig en kan een smart factory uit de metaalindustrie ook huizen produceren? Wat betekent dit alles voor de specificieke opgaven waar deze regio mee te kampen heeft. Luister ook naar de manier waarop woningcorporaties in Twente innovatie in de bouw aanjagen.

Tafelgasten

Aan tafel zitten onder meer Jan Engels (portefeuillehouder Smart Industry v regio Achterhoek), Folkert Pozte (Graafschap College), Jeroen Schoot (Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen), Ellen van Acht (Reimarkt), Nico Wissing (NLgreenlabel), Jan Salverda (woningcorporatie Domijn) en Jan Willem van de Groep (ARXlabs).

Het Cobouw Café in de Achterhoek wordt mede mogelijk gemaakt door Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen, Stichting Doetinchem Woonstad en ARXlabs. Aanmelden kan via www.cobouw.nl/cobouwcafe.

LinkedIn<a href="http://www.addtoany.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Farxlabs.eu%2F2016%2F02%2Fcobouw-cafe-achterhoek%2F&linkname=Kom%20ook%20naar%20het%20Cobouw%20Caf%C3%A9%20Achterhoek%21" onclick="__gaTracker('send', 'event', 'outbound-article', 'http://www.addtoany look at here now.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Farxlabs.eu%2F2016%2F02%2Fcobouw-cafe-achterhoek%2F&linkname=Kom%20ook%20naar%20het%20Cobouw%20Caf%C3%A9%20Achterhoek%21′, ”);” class=”a2a_button_facebook” title=”Facebook” rel=”nofollow” target=”_blank”>FacebookPinterestTwitterGoogle+WhatsAppEvernoteDelen
Share