In april gaan 60 leerlingen aan de slag om binnen vijf dagen een duurzaam gebouw op het ARXlabs terrein in Zelhem te ontwikkelen en te bouwen. Uniek hierin is de snelheid waarmee dit project wordt gerealiseerd. Ook de samenstelling van het team is uniek: Leerlingen van verschillende opleidingen (installatie, bouw en groen) gaan samenwerken tijdens het project.

Op 26 februari was de aftrap van het ARXlab “de Werkplaats”. Dit lab is een samenwerking tussen Graafschap College, AOC Oost en ARXlabs. Verder zijn er diverse kennisexperts en toeleveranciers van materialen betrokken bij dit lab. Martin Stor (kennismakelaar Achterhoek2020) vroeg Wilbert Ebbers (ARXlabs), Vincent van Zandvoort (Kwerreveld Dakbedekking B.V.) en Peter Hofstede (AOC Oost) te reageren voor de camera.

Lees meer over het ARXlab “De Duurzame Werkplaats”
Share